HTML

Csökkentse Törlesztő részleteit

Csökkentse Törlesztő részleteit - Ha ön szeret spórolni mért nem használja ki hitele törlesztésben a legkedvezőbb lehetőséget.

Friss topikok

Csökkentse Törlesztő részleteit

2009.08.23. 11:31 Navigátor Credit

 Ha ön szeret spórolni mért nem használja ki hitele törlesztésben a legkedvezőbb lehetőséget.

A csökkenés szó általában nem pozitív, kivéve ha költségek csökkentéséről van szó. Most arról beszélünk, hogyan lehet csökkenteni az Ön törlesztő részleteit. Természetesen, ha Ön azon kevés szerencsés kivételek egyike, aki nem fizet hiteltörlesztést, akkor Önnek nincs szüksége a törlesztő részleteinek csökkentésére, de ha Önnek van hitele, akkor miért ne csökkentené törlesztő részleteit?
De mennyivel is csökkenthetem törlesztő részleteimet?
Ez legfőképpen attól függ, hogy milyen, mennyire drága hitele van és mekkora a hitele jelenlegi tőketartozása. Minél nagyobb a hitel összeg, annál nagyobb havi megtakarítást lehet elérni törlesztéseinek csökkentésével. Átlagosan elmondható, hogyha Önnek 7 millió forint jelzáloghitele van, akkor a havi megtakarítás a futamidőtől függően elérheti a havi 15.000 forintot, gondoljon bele, ha 15 éven keresztül havi 15.000 Ft-ot spórol, akkor az 2.700.000 forint megtakarítást jelent a teljes futamidő alatt. Van ötlete, hogy mit kezdene az így megspórolt pénzzel?
Ha önnek nem jelzáloghitele, hanem személyi kölcsöne, hitelkártyái vannak, akkor a jelzáloghiteleknél, főleg a kedvező kamatozású jelzáloghiteleknél jóval magasabb a kamatuk. Egy 1.500.000 forintos személyi kölcsön törlesztése 35.000-40.000 forint között mozog, ugyanakkora futamidőre velünk ezt 25.200 forint törlesztésű jelzáloghitelre cserélheti, megtakarítás havi 10.000 -15.000 Forint. Ugye megéri a személyi kölcsönöket kedvező kamatozású ingatlanhitelre cserélnie?
Ha Ön is szeretné csökkenteni törlesztő részleteit, akkor egyeztessen időpontot egy személyes ingyenes tanácsadásra, amely alkalmával felmérjük az Ön pontos pénzügyi helyzetét és a tanácsadás végén javaslatot adunk arra, hogyan csökkenthetné törlesztő részleteit, hogyan fektethetné be, magas hozammal, adómentesen a felszabadult összeget.

Ha érdekli hogyan teheti ezt meg kattintson a Navigátor Credit oldalra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csokentse-torleszteset.blog.hu/api/trackback/id/tr711332378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása